Transfernieuws

'Feyenoord-fans kunnen opgelucht ademhalen: Bayern niet concreet voor Geertruida'

'Feyenoord-fans kunnen opgelucht ademhalen: Bayern niet concreet voor Geertruida'

26 augustus - 13:17 Laatste update: 15:13
4

Lutsharel Geertruida staat niet op het punt om naar Bayern München te vertrekken, meldt de Duitse tak van Sky. De verdediger mocht op de interesse van Der Rekordmeister rekenen, maar van concrete interesse is geen sprake. 

Geertruida leek deze zomer lange tijd op weg naar RB Leipzig, maar de gesprekken tussen Feyenoord en Die Roten Bullen strandden uiteindelijk. Bayern leek vervolgens geïnteresseerd in de Nederlander, maar de twee clubs zijn niet in gesprek. Feyenoord zou minstens 30 miljoen euro inclusief bonussen verlangen voor de mandekker.

De Rotterdammers zijn niet geïnteresseerd in een huurovereenkomst en daarmee lijken de gesprekken ook klaar. Bayern is ook niet in gesprek met Geertruida zelf en lijkt verder te zoeken voor een vervanger van  Benjamin Pavard, die hoogstwaarschijnlijk vertrekt bij de recordkampioen. 

Feyenoord kan Geertruida goed gebruiken in het nieuwe seizoen. De Nederlander ving de geblesseerde Gernot Trauner vorig seizoen uitstekend op en wist daarmee een plek bij het Nederlands elftal te veroveren. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s