Nieuws

Ten Hag zeer ontevreden en eist verbeteringen: 'Gezegd dat dit onacceptabel is'

Ten Hag zeer ontevreden en eist verbeteringen: 'Gezegd dat dit onacceptabel is'

26 augustus - 11:46

Erik ten Hag heeft geen makkelijke week achter de rug. De manager van Manchester United geeft aan met zijn vuist op tafel te hebben geslagen en licht een voormalig Ajacied uit.

Afgelopen week ging United kansloos onderuit tegen Tottenham Hotspur. De ploeg van ten Hag speelde ondermaats en de Nederlandse manager was ook allesbehalve tevreden. "Ik heb gezegd dat dit onacceptabel is", begint Ten Hag op de persconferentie. "We moeten het als team doen. Elke speler moet zijn verantwoordelijkheid pakken, we moeten op de spelers kunnen rekenen. Ik ben daar ook verantwoordelijk voor. We waren de eerste twee duels niet goed genoeg, al winnen we er wel één. Alleen als iedereen zijn taak uitvoert, zijn we een heel goed team en kunnen we wedstrijden winnen."

Voormalig Ajacied Antony laat slechts sporadisch zien wat hij in zijn mars heeft, iets wat Ten Hag niet kan bekoren. "Hij komt regelmatig in situaties waar hij een bedreiging kan vormen, maar nu moet hij het nog afmaken. Hij gaat de goede kant op, maar nu moet er wel wat gas bij. Voor ons is goed nog niet goed genoeg. Hij mag niet meer worden afgeleid en de focus moet vol op het voetbal."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s