Nieuws

'PSV doet Babadi nieuw contractvoorstel, maar van akkoord is nog geen sprake'

'PSV doet Babadi nieuw contractvoorstel, maar van akkoord is nog geen sprake'

26 augustus - 09:42 Laatste update: 10:08

PSV boekt progressie omtrent de contractverlenging van Isaac Babadi. De talentvolle middenvelder brak dit seizoen door, maar heeft nog altijd een aflopend contract.

Babadi is een naam waar bijna niemand voorafgaand dit seizoen van had gehoord. De aanvallende middenvelder van PSV kreeg ineens het vertrouwen van Peter Bosz tegen Feyenoord in de Johan Cruijff Schaal en staat sindsdien zijn mannetje. Babadi heeft een aflopend contract waardoor hij na dit seizoen gratis op te pikken is. PSV hoopt dit echter te voorkomen. Volgens het Eindhovens Dagblad hebben de Eindhovenaren Babadi een contractvoorstel gedaan met een salaris wat passend is bij de huidige staat van de speler.

Het management van Babadi heeft het voorstel nog niet geaccepteerd. Volgens hen zit er nog altijd een groot gat met wat buitenlandse clubs bieden en wat PSV over heeft voor het talent.  Met name Engelse ploegen zijn bereid om ver te gaan voor talentvolle spelers, maar de speler heeft zelf nog altijd de voorkeur om in Eindhoven te blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s