Nieuws

'Onderhandelingen Chelsea en Bayern vertragen vertrek Pavard naar Inter'

'Onderhandelingen Chelsea en Bayern vertragen vertrek Pavard naar Inter'

25 augustus - 21:52 Laatste update: 22:04

De transfer van Benjamin Pavard van Bayern München naar Internazionale loopt wederom vertraging op. Volgens Sky Sports Deutschland is Bayern er nog niet uitgekomen met Chelsea over de komst van de vervanger van de Fransman, Trevoh Chalobah.

Inter en Pavard zijn al akkoord, maar de verdediger mag pas vertrekken als Bayern een opvolger heeft gevonden. De onderhandelingen met Chelsea verlopen moeizaam, waardoor de overgang van Pavard naar Inter wederom wordt vertraagd.

Bayern wil Chalobah het liefst huren met een optie tot koop, maar de Engelse topclub wil alleen meewerken aan een definitieve transfer. Door dit meningsverschil is er nog altijd geen akkoord en moet Inter langer wachten op groen licht.

De Italiaanse topclub wil nog maar een paar dagen wachten. Anders kijkt Inter verder en richt het vizier op alternatieven. Feyenoorder Geertruida stond naar verluidt ook op de lijst met mogelijke vervangers van Pavard. Eerder werd duidelijk dat de Duitsers zich richten op Trevoh Chalobah. Maar of deze stroeve onderhandelingen mogelijkheden bieden voor Geertruida, is nog onduidelijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s