Nieuws

Slot zet nieuwe keeper nog niet uit het hoofd: 'Ons geld is nog niet op'

Slot zet nieuwe keeper nog niet uit het hoofd: 'Ons geld is nog niet op'

25 augustus - 16:23

Arne Slot heeft de komst van een nieuwe keeper nog niet uit zijn hoofd gezet. De Feyenoord-trainer is blij met de gewenste versterkingen, maar sluit niet uit dat er nog een doelman bij komt.

Justin Bijlow ligt er een lange tijd uit en dus is een nieuwe doelman geen overbodige luxe. "Ons geld is nog niet op, maar dat wil ook niet zeggen dat we dat gaan stoppen in keeper", vertelt Slot op de persconferentie. "Ik heb wel een aantal mensen in m'n hoofd waarvan ik weet, die hoef je niet te bellen. Dat kun je van tevoren wel bedenken. Je moet keepers halen waarvan je denkt dat het realistisch is. Dennis heeft mij niet verteld dat hij al iemand benaderd heeft."

"Wat ik altijd gevonden heb, is dat ik tevreden ben over Justin en Timon, maar als ik een keeper bel en zeg je bent tweede of derde keeper en als Justin terug is je bent derde of vierde, dan denk ik dat 'ie ophangt", vervolgt de oefenmeester. "Dus ik vind dat we goed moeten nadenken over wat we willen. Maar het is op dit moment zeer aannemelijk dat we het profiel zoeken van iemand achter Justin en Timon. Als dat niet zo is, is het de overweging of we iemand überhaupt halen", belsuit Slot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s