Nieuws

'PSV wil geen spelers meer kwijt voor Rangers-duel: 'Zinderend slot' volgt daarna'

'PSV wil geen spelers meer kwijt voor Rangers-duel: 'Zinderend slot' volgt daarna'

25 augustus - 09:00

PSV wil in de laatste dagen voor de cruciale return tegen Rangers FC in de Champions League-voorrondes geen basisspelers meer verkopen. De Eindhovenaren willen zich volledig concentreren op het tweeluik met de Schotten.

Volgens Eindhovens Dagblad wil PSV tot en met het duel met Rangers van komende woensdag geen dragende spelers meer kwijt. Alleen bij een niet te weigeren bod, zoals 37 miljoen euro voor Ibrahim Sangaré, kan daarvan worden afgeweken. Anders blijft de selectie deze week intact.

Zelfs een verhoogd bod van twintig miljoen euro plus bonussen van Burnley op Johan Bakayoko wordt waarschijnlijk van tafel geveegd. PSV wil de Belg voorlopig niet kwijt en zet hoe dan ook in op een minimale transfersom van dertig miljoen. Pas na het tweeluik met Rangers lonkt volgens het ED een 'zinderend slot' van de transfermarkt voor de Eindhovenaren.

Voor die tijd verwacht PSV nog geen grote uitgaande transfers meer te doen, om zich volledig op Rangers te kunnen richten. De return in Eindhoven is enorm belangrijk voor de club. Vandaar dat tot die tijd de poorten potdicht blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s