Nieuws

Duitse media: Geertruida 'favoriet' om Pavard op te volgen bij Bayern

Duitse media: Geertruida 'favoriet' om Pavard op te volgen bij Bayern

25 augustus - 08:16 Laatste update: 08:31

Volgens BILD-journalist Tobi Altschäffl staat Lutsharel Geertruida bovenaan het lijstje van Bayern München om Benjamin Pavard op te volgen als rechtsback. De 23-jarige Feyenoorder wordt gezien als de ideale vervanger voor de vertrekkende Pavard.

Bayern-watcher Tobi Altschäffl meldt dat Geertruida de ‘favoriet’ is om de positie van Pavard over te nemen. De Franse verdediger zou hard op weg zijn naar Inter en bezig zijn aan zijn laatste dagen in München.

Wel zou Bayern diep in de buidel moeten tasten voor Geertruida. Feyenoord wees recent een bod van zo'n 35 miljoen euro af van RB Leipzig voor de back. Ook het bedrag dat Bayern zelf ontvangt voor Pavard is van invloed. De Duitsers overwegen daarom ook alternatieven zoals Kenny Tete en Armel Bella-Kotchap.

Desondanks wordt Geertruida gezien als de meest aansprekende optie voor de rechtsbackpositie. De Nederlander zou door zijn multifunctionaliteit de ideale versterking zijn voor Der Rekordmeister. Het lijkt erop dat alleen de transfersom nog een struikelblok kan voor Bayern München.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s