Nieuws

Emotioneel afscheid bij Dinamo voor Ivanusec: 'Feyenoord is ideale stap voor mij'

Emotioneel afscheid bij Dinamo voor Ivanusec: 'Feyenoord is ideale stap voor mij'

25 augustus - 06:39 Laatste update: 07:00

Luka Ivanusec heeft donderdagavond een emotioneel afscheid bij Dinamo Zagreb beleefd. De aanvaller stapt voor zo'n acht miljoen euro over naar Feyenoord. In Kroatië liet hij zijn tranen de vrije loop na zijn laatste optreden voor Dinamo.

"Ik wil de fans bedanken voor dit prachtige afscheid. Ik had dit echt niet verwacht, mooier kon het niet", aldus een geëmotioneerde Ivanusec na afloop van de 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Sparta Praag. De 24-jarige buitenspeler maakte furore bij de Kroatische topclub, waarvoor hij goed was voor 36 goals in ruim 170 duels. Ook werd hij er vier seizoenen op rij kampioen.

Vol trots kijkt Ivanusec nu terug op zijn tijd in Zagreb, maar hij legde uit dat de concreetheid van Feyenoord doorslaggevend was in zijn keuze. "Ik voelde dat ze me echt graag wilden hebben, dat was een keerpunt", zei de international van Kroatië. 

Met de overstap naar de Rotterdammers hoopt de aanvaller zich verder te ontwikkelen. Hij ziet Feyenoord als de perfecte club om zijn loopbaan een nieuwe impuls te geven. "De kampioen van Nederland die Champions League speelt. Ik denk dat dit voor mij een geweldige stap is", besloot een trotse Ivanusec.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s