Breaking news

'Bod van tientallen miljoenen uit de Premier League op Bakayoko, PSV zwicht niet'

'Bod van tientallen miljoenen uit de Premier League op Bakayoko, PSV zwicht niet'

24 augustus - 20:24 Laatste update: 23:25

Burnley heeft een bod van tientallen miljoenen uitgebracht op Johan Bakayoko, meldt het Eindhovens Dagblad. De Premier League-promovendus zou ruim twintig miljoen euro over hebben voor het Belgische talent van de Eindhovenaren, maar dat is naar verluidt niet voldoende.

Het is de tweede keer dat Burnley zich bij PSV meldt voor Bakayoko. De promovendus heeft volgens het ED tussen de 20 en 25 miljoen euro over voor de diensten van de Belg maar daar willen de Eindhovenaren niet aan, al is het bod momenteel in beraad. Naar verwachting zal de bieding naar de prullenbak worden verwezen omdat er wordt gedacht een bedrag van zo'n 35 miljoen euro, klinkt het.

Burnley is niet de enige club die Bakayoko in de gaten houdt. Eerder werden Napoli, Liverpool en Paris Saint-Germain al aan de rechtsbuiten gelinkt. De Parijzenaren deden afgelopen winter al een bod van vijftien miljoen euro op de speler.

Het is dus niet helemaal uitgesloten dat Bakayoko nog vertrekt, maar voor één ding hoeven de fans van PSV niet bang te zijn. De aanvaller, die afgelopen dinsdag nog twee assists gaf op Ibrox tegen Rangers FC, zal in ieder geval niet vertrekken voor de return tegen de Schotten in de play-offs van de Champions League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s