Transfernieuws

Update: 'West Ham verwacht akkoord met Ajax voor 45 miljoen euro voor Kudus'

Update: 'West Ham verwacht akkoord met Ajax voor 45 miljoen euro voor Kudus'

23 augustus - 21:07 Laatste update: 23:56

Mohammed Kudus lijkt dan nu echt te verkassen naar West Ham United. De Premier League-club nadert een akkoord met Ajax, meldt The Athletic.

Kudus is zelf al een tijdje rond met West Ham, dat nu ook een akkoord nadert met Ajax. Het zou gaan om een bod van 41 miljoen euro inclusief 3 miljoen euro aan bonussen. De Amsterdammers zouden daarnaast ook een doorverkooppercentage van tien procent bedingen. Kudus kan in Engeland een vijfjarig contract ondertekenen.

Kudus is er zelf niet geheimzinnig over en zou graag de overstap naar de Premier League maken. Eerder werden ook Brighton en Chelsea gelinkt aan de Ghanese aanvaller, die nog voor twee jaar vastligt in Amsterdam. Ajax wees recentelijk al twee aanbiedingen op Kudus af, maar lijkt nu dan toch overstag te gaan. 

Update: Ook Fabrizio Romano maakt melding van de naderende deal tussen Ajax en West Ham United. De Italiaanse transferexpert meldt dat de Engelsen voor negentig procent zeker zijn dat de deal daadwerkelijk rond gaat komen. Het zou gaan om een transfersom van 45 miljoen euro plus doorverkooppercentage.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s