Nieuws

Wanneer begint de groepsfase van de Champions League weer?

Wanneer begint de groepsfase van de Champions League weer?

23 augustus - 10:26

PSV hoopt zich komende week voor het eerst sinds het seizoen 2016/2017 te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De Eindhovenaren speelden dinsdagavond in de play-offs met 2-2 gelijk tegen Rangers FC en moeten daardoor in eigen huis een overwinning zien te bewerkstelligen. Wanneer begint de poulefase van het miljarden bal eigenlijk? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Mocht PSV zich onverhoopt niet zien te kwalificeren, dan hebben we met landskampioen Feyenoord in ieder geval nog één ijzer in het vuur in de Champions League. De Rotterdammers zijn door hun kampioenschap van afgelopen seizoen automatisch geplaatst voor het hoofdtoernooi en nemen tijdens de loting op 31 augustus plaats in pot 1.

Wanneer begint de Champions League weer?

De eerste wedstrijden staan vervolgens op het programma in week 38, op dinsdag 19 en woensdag 20 september. Zeker is in ieder geval dat Feyenoord en PSV in de poulefase niet op dezelfde dag spelen, zodat de UEFA ervoor zorgt dat Nederlanders beide ploegen in actie kunnen zien op het hoogste niveau!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s