Nieuws

 Veerman houdt zich in na gelijkspel in Glasgow: 'Heb vaker uitspraken gedaan'

Veerman houdt zich in na gelijkspel in Glasgow: 'Heb vaker uitspraken gedaan'

23 augustus - 07:44

Joey Veerman wilde zich na het 2-2 gelijkspel tegen Rangers van dinsdag niet laten verleiden tot grote uitspraken. Vorig jaar zorgden kritische woorden van Veerman over de uitschakeling door Rangers nog voor commotie toen hij zei dat PSV onterecht was uitgeschakeld door de Schotten.

Veerman hield zich op de vlakte toen hem gevraagd werd of het een schande zou zijn als PSV volgende week opnieuw wordt uitgeschakeld. "Ja, ik heb wel vaker wat uitspraken gedaan. Laten we het daar maar niet over hebben", aldus de middenvelder voor de camera van RTL 7.

Vorig seizoen noemde Veerman de uitschakeling door Rangers 'niet terecht'. "Zij hebben geen kans gecreëerd. Alleen die bal op de lat, maar verder. Het doet er verder allemaal niet toe. We hebben zelf niet gescoord en dat is niet goed. We hebben ook te weinig gecreëerd. Ik vind het in ieder geval niet terecht", zei hij vorig jaar.

Nu hield de Volendammer zich op de vlakte en weigerde hij de tegenstander te bekritiseren. Wel zag hij PSV opnieuw dezelfde fouten maken als vorig jaar. "We hebben heel veel spelers die graag de bal willen hebben en misschien iets te weinig diepgang."

Ook over de fout van ploeggenoot Sangaré bij de 1-0 wilde Veerman niet te hard zijn. "Dat doet hij niet expres. Maar misschien moeten we de ballen daar ook niet inspelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s