Transfernieuws

'Feyenoord heeft beet: Amerikaans talent maakt de overstap naar Rotterdam'

'Feyenoord heeft beet: Amerikaans talent maakt de overstap naar Rotterdam'

22 augustus - 12:43 Laatste update: 15:55

Korede Osundina maakt naar verluidt definitief de overstap naar Feyenoord. Dat meldt 1908. De aanvaller van Orange County is op het moment in Rotterdam om de deal af te ronden en zijn medische keuring te ondergaan. 

Korede Osundina speelt momenteel bij Orange County, de club waar Feyenoord sinds begin dit jaar een samenwerkingsverband mee heeft. De negentienjarige aanvaller was in de afgelopen twee jaar goed voor 41 wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde en drie assists gaf.

Volgens 1908 is Feyenoord van plan om de multi-inzetbare Amerikaan direct uit te lenen aan alliantieclub FC Dordrecht. Momenteel hebben de Rotterdammers al Ilias Sebaoui, Shiloh 't Zand, Guus Baars en Antef Tsoungui bij De Schapenkoppen gestald.

Afgelopen juni kondigden Feyenoord en FC Dordrecht aan dat zij een nieuwe samenwerking aan zijn gegaan. De Dordtenaren omschreven de samenwerking toen als volgt: 'zo krijgen wij de beschikking over spelers die normaal voor ons niet haalbaar zijn en krijgt Feyenoord voor hun talenten een goed sportief platform.' Osundina lijkt nu onderdeel te worden van deze samenwerking.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s