Transfernieuws

'Bayern bereikt akkoord voor Pavard, Geertruida kent concurrent als opvolger'

'Bayern bereikt akkoord voor Pavard, Geertruida kent concurrent als opvolger'

22 augustus - 10:23 Laatste update: 10:33

Benjamin Pavard lijkt Bayern München binnenkort voor Internazionale te verruilen, maar dat gebeurt alleen wanneer Der Rekordmeister een vervanger weet op te halen. Lutsharel Geertruida wordt nog altijd genoemd als mogelijke opvolger van de Fransman. 

Sport1 schrijft dat Pavard voor een bedrag van dertig miljoen euro plus drie miljoen euro aan variabelen de overstap naar Internazionale kan maken. Alle partijen zijn er over uit, alleen wil Bayern eerst een geschikte opvolger vastleggen voordat er groen licht wordt gegeven. Die vervanger moet komen in de naam van Lukas Klostermann óf Geertruida.

De verdediger van Feyenoord zag deze zomer op het laatste moment een overstap naar RB Leipzig uit elkaar spatte. Feyenoord en Leipzig zaten dicht bij elkaar wat betreft de vraagprijs, maar de Rotterdammers gaven niet toe, waarop Leipzig zich terugtrok. Nu lonkt alsnog de Bundesliga voor Geertruida. Leipzig bood in augustus nog een bedrag van dertien miljoen euro plus tweeënhalf miljoen euro aan variabelen, maar Feyenoord veegde het bod van tafel. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s