Opstellingen

Vermoedelijke opstelling PSV: smaakmaker weer fit, Dest voor de leeuwen gegooid

Vermoedelijke opstelling PSV: smaakmaker weer fit, Dest voor de leeuwen gegooid

22 augustus - 07:08

PSV staat dinsdagavond voor het uitduel met Rangers in de play-offs voor een Champions League-ticket. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Noa Lang weer fit is en aan het duel zal starten. Ook aanwinst Sergiño Dest wordt direct vanaf de aftrap verwacht. 

Het AD schrijft dat Patrick van Aanholt vanwege een blessure niet afreist naar Glasgow voor het treffen met Rangers. Om die reden zou Dest, die deze maand een opvallende transfer naar PSV afrondde, direct als linksback starten in het belangrijk tweeluik. Philip Mwene is er ook niet bij vanwege transferperikelen: de back is hard onderweg naar FSV Mainz 05.

Ook kan Peter Bosz weer rekenen op Lang. De vleugelspeler werd nog buiten de lijnen gehouden tegen Vitesse omdat hij niet honderd procent fit was, maar kan gewoon starten tegen de Schotten. PSV komt onder meer oude Eredivisie-bekenden Cyriel Dessers en Danilo tegen bij Rangers. PSV speelde vorig seizoen óók al tegen Rangers om een play-off ticket, maar destijds ging het tweeluik verloren. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Sangaré, Schouten, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s