Nieuws

Mislintat geeft Nederlands medium ervan langs: 'Bevooroordeelde berichtgeving'

Mislintat geeft Nederlands medium ervan langs: 'Bevooroordeelde berichtgeving'

21 augustus - 14:27 Laatste update: 16:31

Sven Mislintat heeft een sneer uitgedeeld aan één specifiek Nederlands medium. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers spreekt van 'bevooroordeelde berichtgeving'.

Mislintat begon in mei als technisch directeur bij Ajax, maar in de weken daarvoor werd al bekend dat hij deze functie zou gaan bekleden. De Duitser kreeg er in verschillende mediums hard van langs met bijvoorbeeld de term van 'data-duitser' en 'surferboy' die vooral in De Telegraaf wordt gebruikt.

"Er is één boulevardkrant in het bijzonder die alles en iedereen bij Ajax bekritiseert", begint Mislintat in gesprek met Kicker. Aannemelijk is dat dit over de Amsterdamse ochtendkrant gaat, maar de bestuurder noemt geen man en paard. "Ik hecht geen waarde aan een dergelijke bevooroordeelde en op de persoon gerichte berichtgeving", klinkt het.

Mislintat is in ieder geval flink bezig bij Ajax. Onder zijn bewind werden al acht aankopen gedaan daar worden snel nog twee spelers aan toegevoegd. Josip Sutalo en Gaston Avila komen normaal gesproken naar Amsterdam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s