Breaking news

'Transfer definitief afgerond: PSV huurt Dest die direct mee gaat naar Schotland'

'Transfer definitief afgerond: PSV huurt Dest die direct mee gaat naar Schotland'

21 augustus - 08:21 Laatste update: 09:38

De transfer van Sergino Dest naar PSV is kogeltje rond, zo melden onder meer het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. De back wordt gehuurd met een optie tot koop.

Dest verscheen afgelopen week op de radar van PSV. De Eindhovenaren besloten al snel om door te pakken aangezien de Amerikaan binnen een week na het eerste bericht al zal worden gepresenteerd door de club. PSV gaat de verdediger voor een seizoen huren met een optie tot koop. Die optie zal tien miljoen euro bedragen waardoor PSV voor komende zomer wel nog een flinke zak geld op tafel moet leggen. PSV en Barcelona betalen ieder de helft van zijn salaris wordt er gemeld.

Eveneens een opsteker voor PSV is dat Dest direct mee zal gaan naar Glasgow. De Amerikaan is op tijd aangetrokken voor de wedstrijd tegen de Rangers, maar het is de vraag of hij ook direct in actie zal komen. Dest heeft dan nog geen minuut mee getraind, maar door een mogelijke blessure van Patrick van Aanholt en het tegenvallende spel van André Ramalho kan Peter Bosz zomaar eens verrassen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s