Transfernieuws

'Engelse grootmacht meldt zich bij management Gravenberch, bal ligt bij Bayern'

'Engelse grootmacht meldt zich bij management Gravenberch, bal ligt bij Bayern'

21 augustus - 07:12 Laatste update: 07:14

Manchester United heeft zich gemeld bij het management van Ryan Gravenberch. De Nederlander staat er goed op in Engeland,  maar het is nog altijd de vraag of Bayern München wil meewerken.

De toekomst van Gravenberch is nog steeds onduidelijk. De Nederlander komt maar weinig aan spelen toe bij Bayern en gaf daardoor aan in gesprek te willen gaan met de club. Of dat gesprek over zijn toekomst er is geweest is onduidelijk, maar de uitkomst is in ieder geval niet veranderd. Afgelopen week zat de middenvelder weer negentig minuten op de bank waardoor een vertrek steeds meer zijn gewilde optie zal zijn. Volgens De Telegraaf heeft United zich officieel gemeld bij het management van de speler en hoopt de club nog voor het sluiten van de markt een transfer te bewerkstelligen. Zelf zou Gravenberch dolgraag een stap willen maken met het oog op speeltijd in aanloop naar het EK 2024.

Manchester United is niet de enige ploeg die Gravenberch op de korrel heeft. De Nederlander staat er ook al goed op bij Liverpool en Jürgen Klopp zou nog altijd erg gecharmeerd zijn van de nog altijd pas 21-jarige speler. Gravenberch houdt zelf zijn opties open en zou bereidt zijn tot een overstap naar beide ploegen. Mocht Bayern niet mee willen werken aan een definitief vertrek, hopen beide ploegen op een huurdeal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s