Nieuws

Jans en Streuer gaan langer door met FC Twente en verlengen contract

Jans en Streuer gaan langer door met FC Twente en verlengen contract

28-01-2022 11:24 Laatste update: 12:39

Ron Jans en Jan Streuer zijn nog niet klaar bij FC Twente. Het technische duo stapte in 2020 in en had een contract dat dit jaar afliep, maar heeft besloten daar een seizoen aan vast te plakken.

Dat meldt de huidige nummer vier via de officiële kanalen. Daarmee zijn de onderhandelingen van eerder deze week afgerond. "Ik heb het goed naar mijn zin bij FC Twente. Dat er nu duidelijkheid is richting volgend jaar is goed. In deze periode ben je alweer bezig met het nieuwe seizoen en daar willen we ons goed op voorbereiden. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten", aldus de technisch directeur. 

"Het is mooi om het werk bij FC Twente met Jan voort te zetten", voegt trainer Jans daaraan toe. "Als je kijkt naar waar we anderhalf jaar geleden stonden en nu, dan hebben we flinke stappen kunnen maken. We wilden de club weer perspectief bieden en daarin zijn we tot dusver geslaagd."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!