Reactie

Trauner: 'Vorig seizoen speelden we soms ook niet goed, maar wonnen we wel'

Trauner: 'Vorig seizoen speelden we soms ook niet goed, maar wonnen we wel'

20 augustus - 17:03

Gernot Trauner houdt gemengde gevoelens over aan de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De aanvoerder van Feyenoord zag hoe zijn ploeg in de slotfase een punt over de streep trok (2-2), maar had uiteraard veel liever gewonnen. Na twee wedstrijden in het nieuwe seizoen heeft de landskampioen evenzoveel punten bij elkaar verzameld.

Feyenoord toonde in blessuretijd karakter door via de 17-jarige Leo Sauer nog langszij te komen. Daarvoor was Charles-Andreas Brym al tweemaal trefzeker geweest voor Sparta. "Maar we zijn niet tevreden, wij wilden hier winnen", aldus Trauner. "We hadden de bal sneller moeten laten rondgaan. Sparta deed het prima, zij speelden op de counter."

Is er wellicht een verschil tussen het Feyenoord van vorig seizoen en het huidige? "Ik wil niet graag vergelijken, maar vorig seizoen speelden we soms ook niet goed, maar wonnen we wel. De resultaten zijn nog niet waar we op hadden gehoopt."

Trauner keerde overigens na lang blessureleed weer terug op het veld. Hij zal in de komende wedstrijden samen met David Hancko weer het centrale duo moeten gaan vormen, zodat er stabiliteit achterin ontstaat en Feyenoord tegen Almere City kan werken richting de eerste competitiezege. "Het is goed om weer terug te zijn op het veld, maar ik moet nog wel wat fitter worden om weer negentig minuten te voetballen", aldus de Oostenrijker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s