Nieuws

Luxeprobleem in Eindhoven: 'PSV speelt in op vertrek van Sangaré en dat is slim'

Luxeprobleem in Eindhoven: 'PSV speelt in op vertrek van Sangaré en dat is slim'

20 augustus - 12:07
4

PSV zit momenteel met een luxeprobleem op het middenveld, zo wordt gesteld in de #DoneDeal-podcast. De Eindhovenaren haalden al Jerdy Schouten en hebben met Joey Veerman en Ibrahim Sangaré al een meer dan prima centraal blok.

PSV leek in te spelen op een vertrek van Sangaré. Het was afgelopen seizoen al een wonder dat de Ivoriaan in Eindhoven bleef, maar ook op dit moment is de middenvelder nog altijd speler van PSV. "Je speelt heel het seizoen veertig à vijftig wedstrijden. Je hebt wel meer spelers nodig dan maar elf basisspelers", stelt Ruben Winkels. Dennie van Laar is benieuwd hoe Peter Bosz het elftal gaat vormgeven. "Ik denk dat ze nog vol inzetten op een vertrek van Sangaré. Dat kan niet anders."

Volgens Winkels is het slim beleid dat wordt gevoerd in Eindhoven. "Als straks in de laatste paar dagen een Premier League-ploeg komt, dan ben je hem kwijt en heb je niemand achter de hand. je speelt al gewoon in. Dat is gewoon best slim." Sangaré heeft nog altijd een afkoopclausule in zijn contract staan van 37,5 miljoen euro.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s