Breaking news

'Here we go voor Kroaat, medische keuring al geboekt voor achtste Ajax-aanwinst'

'Here we go voor Kroaat, medische keuring al geboekt voor achtste Ajax-aanwinst'

20 augustus - 08:51 Laatste update: 09:00

Ajax heeft Josip Sutalo volgens Fabrizio Romano definitief binnen. De transferexpert meldt dat de medische keuring en de vlucht al geboekt zijn en dat de Kroaat spoedig onderweg gaat naar Amsterdam.

Er is de laatste tijd veel geschreven over Sutalo. Ajax wilde de verdediger dolgraag overnemen van Dinamo Zagreb, maar dat had wat voeten in de aarde. Meerdere keren werd een bod van Ajax naar de prullenbak verwezen en interesse uit Italië en Engeland maakte het niet makkelijker. Toch lijkt er nu een deal te zijn aangezien er een typische 'here we go' komt van Romano. De Italiaan meldt dat Sutalo voor vijf seizoenen gaat tekenen en spoedig al het vliegtuig naar Amsterdam pakt.

Het nieuws op zondagochtend heeft ook alles te maken met de uitschakeling van Zagreb tegen AEK Athene in de Champions League. De Kroaten wilden de verdediger koste wat kost behouden voor de play-offs, maar door de uitschakeling ligt de weg naar Ajax open. De Amsterdammers gaan 21 miljoen euro betalen, exclusief bonussen. Na maanden van overleg en tripjes naar Kroatië zal Sven Mislintat dan toch eindelijk de Champagne open trekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s