Nieuws

'Burgzorg op weg naar droomtransfer Bundesliga, Heracles werkt mee'

'Burgzorg op weg naar droomtransfer Bundesliga, Heracles werkt mee'

28-01-2022 10:27

Delano Burgzorg speelt binnenkort naar alle waarschijnlijkheid bij FSV Mainz. De Duitse club is zeer gecharmeerd van de jonge linksbuiten en is in onderhandeling met Heracles Almelo.

Dat schrijft RTV Oost Sportjournalist Tijmen van Wissing. Zelf zegt Heracles nog in onderhandeling te zijn, maar het ziet er naar uit dat Burgzorg zich kan voorbereiden op een vertrek naar de Bundesliga. De naam van de aanvaller werd donderdag ook geschrapt voor het oefenduel tussen Heracles en Cambuur Leeuwarden.

De in Amsterdam geboren Burgzorg kwam in 2018 bij De Graafschap en Heracles terecht en werd vervolgens verhuurd aan het Italiaanse Spezia Calcio. Sinds vorig jaar is de aanvaller weer te vinden op de Nederlandse bodem.

Momenteel bekleedt Mainz een veilige tiende plaats in de Duitse competitie en is het gat met koploper Bayern München inmiddels 22 punten. Heracles staat op de veertiende plek in de Eredivisie en moet nog hard aan de slag om lijfsbehoud te bewerkstelligen. Het gat met nummer zestien Sparta bedraagt slechts zes punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!