Nieuws

Waar wordt Ludogorets - Ajax uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

Waar wordt Ludogorets - Ajax uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

18 augustus - 17:25 Laatste update: 24 augustus - 17:47
1

Voor Ajax begint aanstaande donderdag de Europese campagne. De Amsterdammers moeten zich via de play-offs tegen het Bulgaarse Ludogorets zien de plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Waar wordt het eerste duel van het tweeluik uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Het is al een tijdje geleden dat Ajax haar Europese avontuur moest beginnen op de tweede trede. Dat deed het voor het laatst in het seizoen 2009/2010. Het symboliseert de teleurstelling die afgelopen seizoen heerste in de Johan Cruijff Arena, door op een derde plaats in de Eredivisie te eindigen.

En dus moet er één horde worden doorstaan om de groepsfase te bereiken. Ludogorets, de regerend landskampioen van Bulgarije, versloeg in de derde voorronde FC Astana uit Kazachstan. Ajax gaat eerst op bezoek naar de club van voormalig FC Groningen-doelman Sergio Padt.

Ludogorets - Ajax op tv

Ludogorets – Ajax begint donderdag 24 augustus om 20.00 uur en wordt naar alle waarschijnlijkheid live uitgezonden op Veronica. Bovendien heeft Ziggo Sport al aangekondigd dat het live verslag zal doen van de wedstrijd. Voor abonnees is het duel dus ook daar te zien.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s