Breaking news

Nachtmerrie wordt werkelijkheid: Timber maandenlang aan de kant na knieoperatie

Nachtmerrie wordt werkelijkheid: Timber maandenlang aan de kant na knieoperatie

16 augustus - 16:21 Laatste update: 16:27

Jurriën Timber ligt er voor maanden uit bij Arsenal. The Gunners bevestigen dat de Oranje-international in de komende dagen een operatie moet ondergaan.

In de Premier League-debuutwedstrijd van Timber tegen Nottingham Forest (2-1 winst) ging het fout. De verdediger moest zich noodgedwongen laten wisselen wegens een knieblessure en er werd gevreesd voor een langdurige afwezigheid. Die vrees is werkelijkheid geworden, zo klinkt het op de website van Arsenal.

"We kunnen bevestigen dat Jurriën Timber een blessure heeft opgelopen aan zijn rechterknie. Jurriën zal in de komende dagen worden geopereerd", zo luidt de conclusie van de medische specialisten van Arsenal.

Arsenal communiceert dat de voormalig verdediger van Ajax er voor onbepaalde tijd uit ligt, maar Fabrizio Romano weet hoe lang het ongeveer moet gaan duren. De Italiaanse expert weet dat Timber zo'n zes of zeven maanden buitenspel staat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!