Nieuws

Ajax verlengt contract tot medio 2025 met toptalent uit eigen jeugdopleiding

Ajax verlengt contract tot medio 2025 met toptalent uit eigen jeugdopleiding

27-01-2022 12:19 Laatste update: 13:22

Ajax heeft het contract met de talentvolle Youri Regeer opengebroken en verlengd. De talentvolle verdediger annex middenvelder ligt door het ondertekenen van zijn nieuwe verbintenis tot medio 2025 vast bij de hoofdstedelingen. De verbintenis gaat in op 1 juli 2022, melden de Amsterdammers via de officiële kanalen.

De achttienjarige multifunctionele speler debuteerde op 15 december 2021 in de hoofdmacht van de regerend landskampioen in de wedstrijd tegen BVV Barendrecht (4-0). In zijn tweede wedstrijd, tegen de amateurs van Excelsior Maassluis (9-0), kwam Regeer al tot scoren. Zijn huidige verbintenis liep door tot medio 2022. 

In 2017 sloot Regeer bij de jeugdopleiding van de Amsterdammers aan: hij kwam toen over van ADO Den Haag. Sinds zijn debuut begin 2020 voor Jong Ajax groeide de tiener al snel uit tot bepalende speler bij het Keuken Kampioen Divisie-team. Inmiddels is de jongeling de aanvoerder van het beloftenelftal en staan er vijf doelpunten in zestig wedstrijden op het tweede niveau van Nederland achter zijn naam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!