Nieuws

Voormalig Eredivisie-topscorer eindelijk op stoom bij Celtic

Voormalig Eredivisie-topscorer eindelijk op stoom bij Celtic

27-01-2022 11:59 Laatste update: 13:44

Georgios Giakoumakis heeft zich woensdag in het shirt van Celtic van zijn beste kant laten zien. Afgelopen zomer vertrok hij naar Schotland, maar tot dusver wist hij nog niet imponeren. In de Eredivisie maakte hij in het seizoen 2020-2021 26 doelpunten voor laagvlieger VVV-Venlo.

Ook vanwege blessures kwam hij in de eerste seizoenshelft slechts tot twee basisplekken. Daarin was hij goed voor één doelpunt. In 2022 gaat het beter. Na een korte invalbeurt tegen Alloa Athletic scoorde hij afgelopen zaterdag al in het bekerduel. Woensdag maakte hij tegen Heart of Midlothian een schitterende goal achter het standbeen.

Manager Ange Postecoglou reageerde verheugd op zijn tweede goede optredens. "Hij heeft een moeilijk eerste half jaar gehad, maar hij heeft hard gewerkt om weer fit te worden. Ik ben superblij met zijn optreden."

'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!