Transfernieuws

Mogelijk alsnog transfer voor Weghorst op komst: 'geniet Engelse belangstelling'

Mogelijk alsnog transfer voor Weghorst op komst: 'geniet Engelse belangstelling'

27-01-2022 11:37 Laatste update: 14:46

Wout Weghorst staat in de belangstelling van het Engelse Burnley, zo meldt de Daily Mail. De 29-jarige Oranje-international heeft eerder aangegeven open te staan voor een transfer naar de Premier League.

Jörg Schmadtke, technisch directeur van zijn club VFL Wolfsburg, zei eerder deze week tegen Sport1 dat er voorlopig geen belangstelling bestond voor Weghorst. ''Het is verrassend, zeker voor iemand die regelmatig doelpunten maakt en van wie bekend is dat hij een transfer wil maken'', aldus Schmadtke. 

Weghorst heeft nog een contract tot 2023 bij Wolfsburg. De Duitsers zijn niet van plan het contract open te verlengen. Weghorst vertrok in 2018 voor ruimt tien miljoen naar Wolfsburg van AZ. Hij kwam dusver tot zeventig doelpunten en 22 assists in 144 officiële duels. Eerder deze transferperiode ketste een overgang naar Tottenham Hotspur af voor Weghorst. Burnley verkocht deze transferperiode aanvaller Chris Wood voor dertig miljoen aan Newcastle United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!