Transfernieuws

De Gelderlander: NEC laat begeerde spits Romeny alsnog gaan na Bony-stunt

De Gelderlander: NEC laat begeerde spits Romeny alsnog gaan na Bony-stunt

27-01-2022 09:10

De verrassende NEC-transfer van Wilfried Bony gaat ten koste van Ole Romeny. De spits is volgens de Gelderlander hard op weg naar FC Emmen.

Romeny vormde na het wegvallen van Pedro Ruiz samen met Ali Akman het spitsengilde in de Nijmeegse selectie en viel zondag nog in tegen Feyenoord. Volgens de Gelderlander hield NEC eerder deze maand interesse van FC Emmen, Roda JC en Schalke 04 af, maar na de komst van Bony mag Romeny alsnog vertrekken. Als hij de medische keuring bij FC Emmen doorstaat, verlaat hij NEC een half jaar voor het aflopen van zijn contract: aan de Oude Meerdijk ligt een verbintenis voor anderhalf jaar klaar.

Romeny maakte begin 2017 zijn debuut voor NEC en was tot dusver goed voor twaalf goals en acht assists in 77 wedstrijden. In de Eredivisie blijft hij echter op de hatelijke nul staan. Tijdens dit én vorig seizoen, toen hij verhuurd werd aan Willem II, was hij niet direct bij een doelpunt betrokken, in de vorm van doelpunten of assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!