Nieuws

'Ousmane Dembélé verrast Barcelona met nieuw inzicht'

'Ousmane Dembélé verrast Barcelona met nieuw inzicht'

27-01-2022 08:02 Laatste update: 09:00

Ousmane Dembélé wil bij Barcelona alsnog zijn contract gaan verlengen. Dat meldt het Spaanse Diario SPORT. De aanvaller hoopt zo weer tot de wedstrijdselectie te gaan behoren.

De Fransman kwam in 2017 voor 105 miljoen euro over van Borussia Dortmund, een bedrag dat door bonussen kon oplopen tot 140 miljoen. Hij wist echter nooit te overtuigen in Catalonië. Desondanks wilde de club een nieuw contract met hem sluiten. De onderhandelingen liepen echter op niets uit, omdat de partijen er financieel niet uitkwamen. Barcelona moest besparen op salariskosten, terwijl Dembélé juist hoge eisen op tafel legde.

Deze maand haalde trainer Xavi op een persconferentie flink uit naar Dembélé. Bovendien nam de oefenmeester hem niet meer op in de wedstrijdselectie. Volgens SPORT is Dembélé nu tot het inzicht gekomen dat het toch beter is om in Barcelona te blijven spelen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!