Breaking news

'Ihattaren definitief op weg naar Amsterdam: Ajax en Juventus zijn akkoord'

'Ihattaren definitief op weg naar Amsterdam: Ajax en Juventus zijn akkoord'

24-01-2022 16:18

Ajax en Mohamed Ihattaren zijn er bijna uit. Transferspecialist Fabrizio Romano schrijft dat de Amsterdammers tot een akkoord zijn gekomen met Juventus over een huurtransfer met optie tot koop.

Er moet nog een horde genomen worden voordat de transfer kan worden bezegeld, zo laat Romano weten. Ajax moet nog tot overeenstemming komen met Ihattaren zelf over de contractdetails. Juventus is al akkoord gegaan met een huurdeal waarin een optie tot koop is opgenomen.

Het is nu wachten op een succesvol einde van de onderhandelingen tussen Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Ihattaren, en Ajax. Erik ten Hag, de trainer van de Amsterdammers, sprak in het geheim al met de aanvallende middenvelder. Gerald Vanenburg, die bij Ajax werkzaam is, traint individueel met Ihattaren.

Eerder deze maand leek het er nog op dat FC Utrecht zou stunten met de geboren Utrechter, maar Ajax gaat aan het langste eind trekken. Ihattaren heeft overigens al sinds 24 april 2021 geen wedstrijd meer gespeeld: bij PSV botste hij met trainer Roger Schmidt en na zijn transfer naar Juventus werd hij bij Sampdoria gestald, maar dat avontuur eindigde al na één reservebeurt tegen Internazionale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!