Nieuws

Swart over veelbesproken moment: 'Zijn helemaal gek geworden en lullen maar wat'

Swart over veelbesproken moment: 'Zijn helemaal gek geworden en lullen maar wat'

24-01-2022 14:08 Laatste update: 15:24

Sjaak Swart vindt dat er te lang wordt nagepraat over de treffer van Noussair Mazraoui tegen PSV. Volgens het Ajax-icoon hebben de Amsterdammers verdiend gewonnen en maakte de thuisploeg geen moment aanspraak op de overwinning.

In gesprek met Het Parool bespreekt Swart het veelbesproken VAR-moment. "Zijn ze nou helemaal gek geworden? Ze lullen alleen maar over of de bal wel of niet uit was", is de voormalig aanvaller uitgesproken. "Iedereen is in de war over die VAR. Ze hebben met zijn tweeën een kwartier lopen gluren: de bal was gewoon in, het was een zuivere goal. Niemand kan het zien met die beelden."

De commotie snapt Swart niet. "Ze moeten niet zo zeuren, lekker voetballen." De 1-2 kon op de goedkeuring van Mister Ajax rekenen. "Het was een wereldgoal met een fantastische aanval. Een zeer verdiende overwinning van Ajax. Ajax wilde voetballen en PSV wilde verdedigen. En dan moeten we niet meer zeuren over of die bal over de lijn is of niet", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!