Nieuws

Slecht nieuws bevestigd: Juventus rest van het seizoen zonder vaste rechtsbuiten

Slecht nieuws bevestigd: Juventus rest van het seizoen zonder vaste rechtsbuiten

24-01-2022 12:10 Laatste update: 18:49

Federico Chiesa is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld door een knieblessure. Juventus bevestigt via de officiële kanalen dat de rechtsbuiten met succes de operatie heeft doorstaan.

In het uitduel met AS Roma sloeg het noodlot toe voor Chiesa. De aanvaller moest de strijd al na een half uur laten vervangen met een op het oog zware blessure. In een eerder stadium werd al duidelijk dat er schade aan de voorste kruisband van zijn linkerknie was geconstateerd. De club heeft laten weten dat de vleugelaanvaller een revalidatieperiode van zeven maanden tegemoet gaat.

De Oude Dame kan zodoende voor de rest van dit seizoen geen beroep meer doen op de Italiaanse smaakmaker van EURO2020. Chiesa moet ook noodgedwongen de play-offs voor een ticket voor het WK 2022 in Qatar aan zich voorbij moeten laten gaan. Als La Squadra Azzura met Noord-Macedonië weet af te rekenen wacht een allesbeslissende wedstrijd tegen de winnaar van het treffen tussen Portugal en Turkije.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!