Nieuws

Controverse om Hendrix-interesse: 'Van een vakantie in Zuid-Spanje naar Vlieland'

Controverse om Hendrix-interesse: 'Van een vakantie in Zuid-Spanje naar Vlieland'

24-01-2022 11:07

Dat Feyenoord werk maakt van Jorrit Hendrix, wordt niet begrepen in de studio van ESPN. Kees Kwakman plaatst zijn vraagtekens bij een mogelijke overgang en stelt dat hij 'geen fan' is van de middenvelder van Spartak Moskou.

Feyenoord aast op Hendrix als breedteversterking voor het middenveld. Kwakman snapt niet wat de Stadionclub in de oud-PSV'er ziet. "Als je eerst voor Joey Veerman gaat, en dan voor Hendrix... Alsof je op vakantie gaat naar Zuid-Spanje, maar dan toch een reis naar Vlieland boekt", zijn de woorden van Kwakman in Dit Was Het Weekend. "Het lijkt me ook helemaal geen Arne Slot-speler. Ik ben geen fan."

Hedwiges Maduro is iets gereserveerder, al geeft hij toe Hendrix 'uit het oog verloren' te zijn. "Hij was altijd een middenvelder die alles gaf, maar het was nooit echt speciaal. Met zijn werklust past hij wel bij Feyenoord. Alleen, Feyenoord zou iets moeten doen met de backpositie", doelend op de problemen in de achterste linie. Jens Toornstra speelde tegen NEC (1-4) het laatste deel van het duel als gelegenheidsrechtsback, bij afwezigheid van Marcus Pedersen en het uitvallen van Lutsharel Geertruida. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!