Transfernieuws

'Ajax en Juventus naderen akkoord: drie transferopties in Ihattaren-move'

'Ajax en Juventus naderen akkoord: drie transferopties in Ihattaren-move'

24-01-2022 10:14

Ajax is dicht bij een akkoord met Juventus over een transfer van Mohamed Ihattaren. Met dat nieuws komt De Telegraaf op de proppen, op basis van bronnen rond de Italiaanse topclub.

Het is nog onduidelijk om welke constructie het gaat. Volgens de ochtendkrant liggen er drie opties op tafel: een huur voor een halfjaar of anderhalf jaar óf een definitieve overgang. Ihattaren wacht op het moment dat hij medisch gekeurd kan worden. Daarna zal hij bij de Amsterdammers eerst volledig fit moeten worden. Zijn laatste officiële wedstrijd dateert van 24 april 2021.

FC Utrecht vist achter het net, nu Ajax er met de komst van de negentienjarige spelmaker vandoor gaat. Het is aannemelijk dat Ihattaren in eerste instantie aansluit bij Jong Ajax, om vanuit daar de stap naar de hoofdmacht te zetten. De hoofdrolspeler in kwestie sprak al met Erik ten Hag, terwijl zaakwaarnemer Ali Dursun met directeur voetbalzaken Marc Overmars om tafel is geweest.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!