Nieuws

Real Madrid houdt hart vast: Benzema geblesseerd van het veld tegen Elche

Real Madrid houdt hart vast: Benzema geblesseerd van het veld tegen Elche

23-01-2022 17:45 Laatste update: 20:34

Dat ziet er niet goed uit voor Karim Benzema. De superspits van De Koninklijke loopt kwakkelend naar de zijlijn na een uur spelen tegen FC Elche. Het lijkt te gaan om een hamstringblessure.

Dat is slecht nieuws voor Real Madrid. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo is de Fransman uitgegroeid tot de absolute sterspeler in Madrid. De Spaanse grootmacht staat mede dankzij Benzema bovenaan in de competitie. Hij was in 22 wedstrijden al goed voor zeventien doelpunten. Daarmee laat hij de rest ver achter zich. Het is maar de vraag hoe ernstig de blessure is, maar Real Madrid moet hopen dat het meevalt.

Karim Benzema verruilde in 2009 Olympique Lyon voor Real Madrid is dus al ruim een decennium actief bij de Spaanse grootmacht. Tot dusver was de Fransman in 403 wedstrijden goed voor 209 doelpunten. Een indrukwekkend aantal, aangezien Benzema jarenlang in dienst van Cristiano Ronaldo heeft gespeeld.

Een meevaller voor De Koninklijke: Vinicius Junior is onlangs hersteld is van een coronabesmetting. De 21-jarige Braziliaan was inmiddels goed voor twaalf doelpunten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!