Nieuws

'Romero wordt achtervolgd door pech: PSV-spits raakt opnieuw geblesseerd'

'Romero wordt achtervolgd door pech: PSV-spits raakt opnieuw geblesseerd'

22-01-2022 19:46

Maximiliano Romero kan naar alle waarschijnlijkheid niet meespelen in de topper tussen PSV en Ajax van zondagmiddag. De Argentijnse spits is geblesseerd geraakt, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Romero stond op de nominatie voor een basisplaats tegen Ajax, maar is dus opnieuw geblesseerd geraakt. De Argentijn speelt al vier jaar in Eindhoven, maar wordt achtervolgd door blessureleed. Diverse zware kwetsuren hielden hem vaak aan de kant en ook deze keer is het weer raak. Er wordt gevreesd voor een afwezigheid van meerdere weken.

De afgelopen weken kon de spits weer een paar wedstrijden achter elkaar meespelen. Romero zorgde nog voor de knappe assist op de 1-2 van Carlos Vinícius tegen NEC en was, samen met Eran Zahavi, een optie om zondagmiddag in de spits te beginnen tegen Ajax. Trainer Roger Schmidt zal nu waarschijnlijk voor de Israëliër kiezen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!