Nieuws

Harde kern Heracles verbreekt samenwerking: 'Clubleiding koos totaal verkeerd pad'

Harde kern Heracles verbreekt samenwerking: 'Clubleiding koos totaal verkeerd pad'

22-01-2022 12:48

Heracles Vak '74, de harde kern van Heracles Almelo, heeft het vertrouwen in de clubleiding opgezegd. De supportersgroepering verbreekt zelfs de samenwerking met Heracles. Dat heeft alles te maken met de situatie rond Rai Vloet. De middenvelder was bij een dodelijk ongeluk betrokken, waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam.

Heracles haalde Vloet twee maanden na het ongeluk weer bij de selectie. Tegen NEC mocht hij zelfs invallen, maar na nieuwe informatie is Vloet alsnog geschorst. Vak '74 kan zich vinden in dat besluit, maar de Heracles-leiding krijgt er in een statement wel behoorlijk van langs. 

'De club, het bestuur/dagelijkse leiding heeft een totaal verkeerd pad gekozen, ook na inmenging van verschillende, zoals men dat bij de club zo mooi noemt 'stakeholders'!', is Vak '74 duidelijk. 'Het bestuur/dagelijkse leiding van Heracles Almelo heeft gefaald! Wij schorten als Vak'74 alle betrekking met de club per direct op en wensen ons niet te indentificeren met dit beleid!'

Supporter Rob Letteboer laat in gesprek met TC/Tubantia een soortgelijk geluid horen. "De huidige directie en het huidige bestuur is een schande voor de club. Aftreden en nooit meer meer in ons stadion komen, is de enige optie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!