Nieuws

'Napoli lijkt Tagliafico-transfer uit het hoofd te zetten en schakelt door'

'Napoli lijkt Tagliafico-transfer uit het hoofd te zetten en schakelt door'

22-01-2022 12:30

Napoli kijkt verder op de transfermarkt, nu een transfer van Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico ver weg is. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zijn I Partenopei bezig met de komst van Getafe-back Mathías Olivera.

Napoli wilde Tagliafico graag huren van Ajax, maar de Amsterdammers wilden alleen nadenken over een verkoop. Trainer Erik ten Hag liet zelfs weten dat hij zou 'vechten' om de Argentijn deze winter te behouden bij Ajax. Volgens Romano heeft Napoli nu de handdoek in de ring gegooid: de club probeert Olivera deze winter al over te nemen, in plaats van komende zomer.

Tagliafico ligt nog anderhalf jaar vast bij Ajax. Aanvankelijk toonde Olympique Marseille nog interesse, maar de Franse ploeg schakelde uiteindelijk ook door. Inmiddels heeft linksback Sead Kolasinac de overstap naar Marseille gemaakt. De oud-verdediger van Arsenal liet zijn contract ontbinden en komt transfervrij over.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!