Nieuws

'Grote domper voor Barça en Fati: talentvolle aanvaller opnieuw maanden afwezig'

'Grote domper voor Barça en Fati: talentvolle aanvaller opnieuw maanden afwezig'

22-01-2022 10:53

Ansu Fati moet opnieuw onder het mes. De FC Barcelona-aanvaller viel tijdens de Copa del Rey-wedstrijd tegen Athletic Club geblesseerd uit en dat is niet voor het eerst dit seizoen. Fati zou ditmaal een pees in zijn dijbeen hebben afgescheurd.

Barcelona bracht vrijdag al een statement naar buiten over Fati, maar meldde daarin niets over de revalidatie. Mundo Deportivo weet echter meer: de club heeft Fati geadviseerd om een operatie te ondergaan. Barça geeft in de verklaring aan over een paar dagen meer nieuws naar buiten te brengen over de behandeling van de Spanjaard.

De blessure van Fati valt te vergelijken met de kwetsuur die Ousmane Dembélé een tijd geleden opliep aan zijn dijbeen. De Fransman lag er toen zo'n vijf maanden uit.

In het afgelopen jaar werd Fati geteisterd door blessures. Zo moest de aanvaller twee keer onder het mes na een flinke knieblessure en dit seizoen kampt hij met spierblessures.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!