Nieuws

'PSV en Liverpool in onderhandeling: huurdeal lijkt enige optie'

'PSV en Liverpool in onderhandeling: huurdeal lijkt enige optie'

22-01-2022 10:21

Liverpool-verdediger Nathaniel Phillips staat op de radar van PSV. The Reds vragen twaalf miljoen euro, maar dat wil PSV niet betalen. Toch is een transfer niet helemaal uitgesloten.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Phillips kan rekenen op belangstelling van PSV. De Eindhovenaren zoeken naar een nieuwe verdediger, nu André Ramalho maanden uitgeschakeld is met een enkelblessure die hij voor de winterstop opliep. PSV kan wel rekenen op concurrentie voor Phillips: Premier League-clubs West Ham United en Watford hebben de stopper ook op de korrel.

Doordat Liverpool en PSV het niet eens worden over de transfersom, lijkt een huurdeal op dit moment de enige optie volgens het ED. Nu komt Phillips weinig aan spelen toe in Engeland, terwijl hij vorig seizoen nog in het hart van de Liverpool-verdediging stond na blessures van Virgil van Dijk en Joe Gomez.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!