Opinie

Van Seumeren na Ihattaren-geruchten: 'Als die jongen verstandig zou zijn...'

Van Seumeren na Ihattaren-geruchten: 'Als die jongen verstandig zou zijn...'

21-01-2022 20:13 Laatste update: 20:15

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren is niet te spreken over de handelswijze van Mohamed Ihattaren. De middenvelder leek op weg naar de Domstad, maar Ajax lijkt hem voor de neus van Utrecht weg te kapen.

Ihattaren traint inmiddels samen met Gerald Vanenburg aan een rentree. Utrecht leek zijn volgende club te worden, maar uiteindelijk ging Ajax zich er ook mee bemoeien. Dit tot grote ontsteltenis van Van Seumeren. "Als die jongen verstandig zou zijn... Hij kan in de toekomst altijd nog bij Ajax komen", zo geeft de Utrecht-eigenaar aan bij RTV Utrecht. "Hij moet in een vertrouwde omgeving zitten. Uiteindelijk zie je weer dat het grote geld belangrijker is dan de sportieve prestaties."

Van Seumeren denkt dat alle media-aandacht voor Ihattaren hem naar Ajax geduwd heeft. "Het is de eigen beslissing van die jongen. Hij kan naar Utrecht of naar Ajax. Wij hadden duidelijk de indruk dat hij naar ons zou komen. Die jongen heeft heel snel de publiciteit gezocht. Als het stil was gebleven, was het waarschijnlijk wel gelukt", zo sluit een zeer teleurgestelde Van Seumeren af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!