Nieuws

Vitesse sluit lucratieve deal: online wedplatform wordt nieuwe sponsor

Vitesse sluit lucratieve deal: online wedplatform wordt nieuwe sponsor

21-01-2022 15:12 Laatste update: 15:23

Vitesse heeft er een nieuwe sponsor bij. Wedkantoor BetCity.nl zal geldschieter worden van de Arnhemse subtopper. Het bedrijf staat bekend om hun reclamecampagne met Andy van der Meyde.

Dat maakt De Gelderlander bekend. Sinds 2021 mogen in Nederland buitenlandse gokkantoren vergunningen aanvragen. Deze nieuwe regeling zorgt ervoor dat Nederlandse clubs interessante deals kunnen sluiten en opent een compleet nieuwe sector met mogelijke sponsoren. BetCity.nl zal verschijnen op het trainingspak van Vitesse.

Vitesse-directeur Peter Rovers legt op de website uit waarom zijn club voor de samenwerking gekozen heeft. “Ik ben verheugd dat we opnieuw een meerjarige samenwerking hebben afgesloten met een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Met dit partnership verzilveren we bovendien een belangrijke commerciële kans”.

Begin januari werd het contract met hoofdsponsor eToro al verlengd tot juli 2023. Dit is dus de tweede slag die Vitesse in korte tijd slaat op het gebied van sponsoring.

   

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!