Transfernieuws

'Tottenham zoekt aanvaller en is in gesprek met vlugge vleugelspeler van Wolves'

'Tottenham zoekt aanvaller en is in gesprek met vlugge vleugelspeler van Wolves'

21-01-2022 14:38

Tottenham Hotspur is geïnteresseerd in Wolves-rechtsbuiten Adama Traoré. De Lilywhites willen de vlugge, sterke rechtsbuiten naar Londen halen om de voorhoede te versterken. 

Dat zegt transferexpert Fabrizio Romano. Wolverhampton-coach Bruno Lage behoudt de Spanjaard van Malinese komaf liever: "De club praat met Adama en bepaalt zijn toekomst. Ik ben blij met hem en hoopt dat hij blijft."

Adama Traoré staat in Engeland vooral bekend om zijn indrukwekkende fysiek. De rechtsbuiten is moeilijk van de bal te krijgen en heeft ondanks zijn spiermassa een enorme acceleratie in de benen.

Traoré begon zijn profcarrière in de jeugd van Barcelona, waar hij als iele jongen uiteindelijk in 2015 de overstap naar Aston Villa maakte. In 2016 vertrok hij naar Middlesbrough om vervolgens twee jaar later neer te dalen bij de Wolves. In 2020 maakte hij zijn debuut in het Spaanse nationale elftal.

Het contract van Traoré loopt bij Wolves door tot medio 2023.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!