Nieuws

Vitesse mist belangrijke middenvelder tegen Groningen, Bero wel inzetbaar

Vitesse mist belangrijke middenvelder tegen Groningen, Bero wel inzetbaar

21-01-2022 14:23 Laatste update: 22:19

Vitesse moet het aanstaande zaterdag nog doen zonder Sondre Tronstad tegen FC Groningen. De Noor kampt nog steeds met blessures, zegt coach Thomas Letsch. Wel is Matus Bero van de partij.

Dat meldt Omroep Gelderland in gesprek met Letsch. In Arnhem zit de sfeer er goed in na de overwinning op Feyenoord en de bekerwinst tegen DVS. Daarnaast staat Vitesse vierde in de Eredivisie, na dertien punten uit de laatste vijf wedstrijden. Het zal voor Vitesse de taak zijn om de top drie te blijven achtervolgen.

FC Groningen kwakkelt tot dusver in het seizoen en staat op een teleurstellende dertiende plaats. Wel zegt Letsch de noorderlingen niet te onderschatten. “Het blijft een sterk team. Suslov, Duarte, Strand Larsen en De Leeuw zijn gewoon ook hele goede spelers. En ze maken het ons altijd lastig.”

In de afgelopen 10 edities tussen Vitesse en Groningen verloren de Arnhemmers niet. Vitesse en Groningen trappen zaterdagavond af om 18.45 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in Arnhem.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!