Nieuws

'Sinisterra en Feyenoord-aanwinst zijn zo goed als zeker inzetbaar tegen NEC'

'Sinisterra en Feyenoord-aanwinst zijn zo goed als zeker inzetbaar tegen NEC'

21-01-2022 14:01

Luis Sinisterra en Patrik Wålemark zijn aanstaande zondag voor Feyenoord zo goed als zeker inzetbaar tegen NEC Nijmegen in de Eredivisie. Trainer Arne Slot zal opgelucht zijn over het kunnen meespelen van eerstgenoemde.

Dat zegt Feyenoord-clubwatcher Dennis van Eersel. Sinisterra kampte de laatste tijd met een blessure, maar lijkt op tijd te zullen herstellen voor het treffen met de Nijmegenaren. Dit zal een grote meevaller zijn voor Arne Slot: de jonge Colombiaan is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler die veel gevaar sticht vanaf de linkerflank.

Of Slot meteen gebruik zal maken van Wålemark is de vraag: de Zweedse jeugdinternational kwam vorige week over van het Zweedse Häcken en wordt gezien als groot talent. De linksbenige rechtsbuiten is inmiddels de dertiende Zweed in de clubgeschiedenis van de Rotterdammers.

Feyenoord speelt zondag in Nijmegen tegen NEC en moet winnen om de achtervolging op PSV en Ajax voort te zetten. De aftrap in De Goffert is om 12.15 uur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!