Nieuws

Gewilde Vlahovic krijgt groen licht voor transfer van Fiorentina-directeur

Gewilde Vlahovic krijgt groen licht voor transfer van Fiorentina-directeur

21-01-2022 13:54

Dusan Vlahovic mag voor de juiste prijs vertrekken bij Fiorentina. De topscorer van de Serie A weigert zijn tot medio 2023 doorlopende contract te verlengen. Bij monde van algemeen directeur Joe Barone wordt aangegeven dat de club openstaat voor een transfer.

Eerder op de vrijdag pakten diverse Italiaanse media uit met het bericht dat Juventus een bod zou hebben uitgebracht op Vlahovic. Dat bericht wordt ontkracht door Barone via de officiële kanalen. "We hebben geen bod gehad van Juve op Vlahovic. We weten ook niet wat de speler zelf van plan is", vertelt de beleidsbepaler.

Vlahovic was dit seizoen goed voor 17 treffers in de hoogste afdeling van Italië en is een gewild transferdoelwit voor Europese topploegen. "Er hebben wat clubs uit het buitenland contact opgenomen", vertelt Barone. "Maar er is nog geen akkoord bereikt. We staan open voor een transfer", besluit de Amerikaanse directeur van Fiorentina.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!