Nieuws

'PSG dicht bij akkoord met Tottenham over transfer van Frans international'

'PSG dicht bij akkoord met Tottenham over transfer van Frans international'

21-01-2022 13:20 Laatste update: 14:17

Tottenham Hotspur is met Paris Saint-Germain in gesprek over een transfer van Tanguy Ndombele. De middenvelder komt amper aan de bak in Londen en staat op de nominatie om op huurbasis te vertrekken naar Les Parisiens.

De doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano brengt het bericht. De clubs zijn met elkaar in gesprek en verwachten in de komende uren overeenstemming te bereiken over een eventuele overgang. Voorwaarde voor Spurs is dat de puissant rijke Parijzenaren het volledige salaris van de Fransman voor hun rekening nemen. Bij de huurovergang is een optie tot koop inbegrepen, weet de transferspecialist.

PSG heeft bovenmatige interesse in het vast leggen van een Franse spelers, om zo aan de Ligue 1-vereisten te voldoen. Ndombele staat open voor de overstap. In 2019 telden The Lilywhites nog het astronomische bedrag van 65 miljoen euro neer om de middenvelder naar de Premier League te halen. In zijn periode in Engeland wist de box-to-box-middenvelder nooit te overtuigen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!