Nieuws

'Slot heeft afgelopen maart een aanbieding uit Spanje naast zich neergelegd'

'Slot heeft afgelopen maart een aanbieding uit Spanje naast zich neergelegd'

25 juni - 17:56

Arne Slot heeft enkele maanden geleden een aanbieding van Valencia naast zich neergelegd, meldt 1908. De oefenmeester van Feyenoord werd in de sinaasappelstad gezien als de perfecte hoofdcoach.

Slot verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord, maar had genoeg opties om naar het buitenland te vertrekken. Leeds United en Tottenham Hotspur waren de club die het hardst aan hem trokken, maar naar verluidt had ook Valencia wel oren naar de oefenmeester van de Rotterdammers.

"Die aanbieding heeft hij destijds direct naast zich neergelegd. Dat gebeurde ongeveer ten tijde van de wedstrijden tegen Shakhtar Donetsk", onthult Rutger Vinke, de drijvende kracht van 1908 in Studio 1908.

Momenteel zwaait Rubén Baraja de scepter bij Valencia. De Spaanse oefenmeester wist zich op het nippertje te handhaven met de club. Valencia eindigde slechts één punt boven de degradatiestreep.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!