Nieuws

Barcelona wil hoofdstuk Dembélé afsluiten voor 20 miljoen

Barcelona wil hoofdstuk Dembélé afsluiten voor 20 miljoen

21-01-2022 11:43

Barcelona wil zo spoedig mogelijk afscheid nemen van Ousmane Dembélé. Na maandenlange contractonderhandelingen is de Catalaanse club er klaar mee en wordt de Fransman de deur gewezen. Barça wil 20 miljoen euro zien, meldt Mercato.

Eerder werd al beweerd dat Chelsea een bod van 15 miljoen heeft uitgebracht op de snelle aanvaller. Voor Barcelona is dit bedrag dus niet voldoende. De Spaanse club doet met het gewenste bedrag al water bij de wijn: toen Dembélé bij Barcelona arriveerde was er bij de transfersom ruim 100 miljoen euro gemoeid.

Barcelona hoopt met de verkoop van Dembélé een hoofdstuk af te sluiten die allerminst soepel verloopt. Aanvankelijk werd Dembélé als enorm talent ontvangen in Catalonië, maar inmiddels is de relatie tussen club en speler vertroebeld. De jonge Fransman kwam nooit uit de verf in de Primera División door onder andere motivatieproblemen, blessures en onenigheid over zijn contractverlenging.

Het contract van de Fransman loopt nog door tot deze zomer, maar Barcelona wil zo snel mogelijk afscheid nemen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!